Zo het is weer tijd voor een praatje.Na de perikelen rondom Sinterklaas , die voor de zoveelste keer de media en het hele land bezighield.

Ik kan er wel van genieten, vooral van die mensen die geen besef van cultuur hebben maar dit wel roepen. 

Het is gewoon te zielig voor woorden. Het is waarschijnlijk een hulp middel bij de opvoeding van hun kinderen. Dreigen met zwarte Piet (al is de roe al lang verbannen). tja een blauwe Piet  daar kan niemand mee bedreigen. Smurfen look a likes.  Trouwens het is een kinderfeest daar horen vrolijke  kleuren bij, en geen zwart.  Je hangt toch geen zwarte ballonnen en slingers op bij een kinderfeestje. 

Zwart is wel mooie uitdaging voor een kunstenaar om mee te werken. Heerlijk zelfs voor mij. Zwart in zwart waar je uren naar kijken.

Ik denk aan de minimalisten  en Rothko ,zwart op zwart Prachtig.

Dit heeft mij geïnspireerd om het ook eens te proberen, lastig en moeilijker dan verwacht. Of ze speciaal zijn? Ik weet het niet, maar ik ben er tevreden mee.

Ik zou zeggen kijk ernaar en oordeel zelf,  u kunt altijd uw bevingen met mij delen door een bericht achter te laten.

Dennis

Comment